rolloverhome rolloverboven rollovertarieven rolloverover rollovercontact

Op deze pagina vind je de contactgegevens van RBL Telecom. Heb je vragen en/of opmerkingen over onze producten en diensten, wil je informatie ontvangen over onze tarieven of ben je ge´┐Żnteresseerd in de mogelijkheden om te adverteren op de telefooncellen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wanneer er vragen zijn over de producten of diensten van RBL Telecom dan stellen wij u als bezoeker van deze site in staat om contact met ons op te nemen.

RBL Telecom
Lindelaufergewande 2a
6367 AZ Voerendaal

T. + 31 (0)45 - 575 29 29
e-mail: info@rbltelecom.nl
KVK nr.: 51007096
IBAN: NL46Rabo0134255666

Telefoonkaarten

RBL Telecom heeft een telefoonkaart ter waarde van € 10,-. Heeft u interesse in een telefoonkaart kunt u deze bestellen via info@rbltelecom.nl. Vermeld hierbij de gegevens op welke adres u de telefoonkaart wilt ontvangen. U ontvangt een factuur en na betaling kunnen wij u binnen 2 werkdagen de telefoonkaart versturen.

De CityCells lenen zich uitstekend als advertentie medium. Vanwege het opvallende design en de drukbezochte locaties garanderen deze objecten een zeer groot bereik en exposure. Klik hier voor het overzicht en voor meer informatie over de mogelijkheden.


Copyright © 2013 RBL Telecom - All Rights Reserved
Niets uit deze site kan worden overgenomen, zonder toestemming van de auteur.
Design & Techniek by Twin Art & HPIT
Fotografie: Clear Channel Hillenaar